Procesul transformării datorită metodei experientiale -Constelatii familiale

Ce înseamnă sa experimentezi procesul transformării pentru a ajunge Facilitator de Constelatii Familiale?

Răspuns:

– înseamnă sa ai curajul sa privești înlăuntrul sufletului tau

– înseamnă sa lași sa iasa la iveală tot ceea ce nu știi ca e înlăuntrul tau( mai ales emoții negative- sa ajungi sa vezi de unde vin , care e sursa și sa le accepti cu blândețe ca fac parte din tine, fără sa le mai reprimi sau controlezi pe viitor , ci doar sa înveți cum sa exprimi .

– înseamnă sa ajungi sa fii conștientă de dinamica din relatiile tale – asta pentru ca devii conștientă de cine ești TU , de faptul ca toată viața se rezuma la relația cu părinții, la familia de proveniența, la tot arborele genealogic ( ca trăiești sau supravietuiesti, ca ai succes sau nu)

– înseamnă sa devii conștientă de corpul tau fizic și de toate stările și emoțiile pe care le ai, sa îți dai voie sa le vezi, sa le exprimi, sa le trăiești profunzimea, chiar dacă uneori simți ca e prea mult, fără sa mai apelezi la surse exterioare( medicamente) -asta pentru ca bolile au cauze emoționale și orice durere “ ne arată ceva” , orice suferința “ ne spune ceva “.

– pana și faptul ca in familie se ” repeta” o boala ne poate spune ceva despre sistemul familial, despre o emotie puternica rămasă blocată, undeva , despre o trauma trăită de un membru al familiei șamd ..

– înseamnă sa devii conștientă de intuiția ta și sa fii atenta la tot ce îți spune, sa simți ca trăiești cu o alta perspectiva de a vedea viața.

– înseamnă sa trăiești conexiunea cu alți oameni , sa ajungi sa observi in jur emoții ale persoanelor și sa poți accepta ca fac parte din istoria lor.

– înseamnă sa dezvolți abilitați de a observa totul la o persoana: postura, tonalitate, mod de a merge, mod de a privi … pentru ca asta “ spune” multe și sa ai puterea interioară de a menține in tine ceea ce observi.

– înseamnă sa iesi din mental și din judecata și sa ajungi la acceptare și pura observare a vieții tale și a celor care te oglindesc

– înseamnă sa te întorci “ acasă” , locul de unde a început experiența trăirii – in suflet!

– inseamna un întreg proces de 3 ani, in care lucrezi cu sufletul tau, asta pentru a putea lucra , cu sufletul celorlalți !

Înseamnă sa FACI LIFTING sufletului și sa observi ca cel mai bun lifting este ELIBERAREA și ECHILIBRAREA EMOTIONALA😉

Iar in tot acest proces, sa schimbi viața, sa iesi din joburi care nu te mai reprezintă, sa închizi relații cu oameni cu care nu mai rezonezi, sa observi ca tot ceea ce trăiești – nu e întâmplator , sa îți asumi ca face parte din procesul întoarcerii către cine ești TU!

Înseamnă sa ajungi sa simți recunoștință pentru tot parcursul pe care l-ai trăit!

Și mai înseamnă ceva, sa ajungi sa ai oameni lângă tine, pe care sa ii privești in ochi atunci când le vorbești, adică sa poți sa îți menții atenția, conexiunea , răbdarea și sa fii prezenta pentru el/ea.

Sa observi ca simpla ta prezenta și stare de spirit poate contribui cu o schimbare in viața cuiva!

Sa îți asumi ca oamenii te privesc ca și cum ești ” altfel” deși tu știi și simți foarte bine tot ce e înlăuntrul tau și im jurul tau😉

Sa îți dai seama ca tot ceea ce lucrezi cu sufletul tau are un mare impact in relația cu copilul și va avea un impact major in viitorul lui, adică “ sa nu ducă mai departe” ceea ce nu e al lui, ci doar sa trăiască viața cu bucurie!

Sa FII PĂRINTE ECHILIBRAT, AȘEZAT IN TINE, asta pentru a trai o relație conștientă cu copilul, fiecare având identitatea sa, rolul sau de drept și respectând legea iubirii: părinții oferă- copii primesc!

ÎNSEAMNĂ SA TRĂIEȘTI CONSTIENTA DE SINE ȘI DE TOT CE E IN JUR!

TOTUL ESTE INTERCONECTAT INTR-UN CAMP SUBTIL!

Multumesc profesorilor și mentorilor mei:

Barbara Morgan

Dragos Riti

Va onorez pentru tot ceea ce am primit de la voi!!

Călătoria continua cu viața trăită din suflet!

#recunostinta#sistem#familie#conștienta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s