Crăciunul – îndemnul subtil către Renașterea sufletului

Draga Om,

Astăzi in zi de Sărbătoare incep prin a-ți ura ca , pentru aceste zile magice pe care le trăiești, sa simți natural și autentic, bucuria și recunoștinta pentru DARURILE din viața ta!

Și când spun daruri , ma refer la tot ceea ce te aduce mai aproape de sufletul tau, acele DARURI DIVINE pe care le putem accesa fiecare dintre noi: acceptare, recunoștință, bucurie , celebrarea vieții!

Acum și aici , as vrea sa te Invit , pentru câteva momente către introspectie, si către a reflecta ce simbolizează pentru tine Crăciunul?

Vezi ce răspuns îți vine!😉

De mulți ani, tot observ pilotul automat in care ne-am obișnuit sa traim( unii doar supraviețuiesc) , acela in care Sărbătoarea Crăciunului e despre : porc, sarmale, mâncare multă, toate in spiritul acestei Sărbători și in care multe persoane ” se forțează” ca așa TREBUIE sa fie mai darnici, mai buni, mai veseli … mai in toate felurile!

Însă , acest consumerism exagerat reprezintă întocmai antiteza Crăciunului cu tot ceea ce înseamnă dpdv simbolic acesta.

Pentru mine , nașterea lui Isus reprezintă nașterea scânteii divine pentru fiecare dintre noi și e perioada in care reflectez asupra tuturor stărilor prin care am trecut pe parcursul întregului an, astfel încât , sa pot merge mai departe cu sufletul mai curat, mai deschis , mai natural!

Asa ca te Invit ca in aceasta perioada, dacă tot avem posibilitatea, datorită timpului liber și ieșirea de pe pilotul automat cu care ne-am obișnuit sa trăim, ca pe lângă atenția pe care o acordam corpului fizic , sa acordam atenție și corpului emotional!

Evit sa intru acum in detalii legate de faptul ca suntem mai mult decât un corp fizic, ca suntem și corp emotional și corp eteric .. șamd..aici fiecare cu credințele și nivelul de cunoaștere personală 😉

Așa ca ,

Draga OM , De Crăciun îți doresc sa iesi din acest automatism in care ” TREBUIE ” sa fii altul sau altfel decât cel/ cea care ești, sa îți DESCHIZI USA SUFLETULUI și sa vezi ce găsești acolo:

– dacă ai găsit bunătate, dărnicie , evlavie… observa-te și verifica dacă aceste STĂRI le ai pe parcursul întregului an, sau ți le ” pui ca o masca” in aceste zile..

Iar dacă ai găsit ca aceste STARI le trăiești pe parcursul întregului an, important e sa ȘTII TU ca ai aceste DARURI , nefiind neaparat nevoie sa afirmi către ceilalți cum ești!Fii sincer cu tine!

Accepta-te așa cum ești și accepta-i și pe ceilalți așa cum sunt! Asta e lectia pe care o avem de trecut fiecare dintre noi( recunosc ca și eu😘)

Îți doresc ca in aceste zile sa îți asumi ceea ce ești, sa accepti stările pe care le ai fără sa te chinui SA PARI altceva , asta pentru a fi laudat de cei din exterior!

Te Invit sa Renaști , transformând ceea ce ai de transformat și sa devii TU!

Sa deschizi poarta sufletului și copilului tau interior!

Zile senine pline de trairi autentice, sa ai!!!

Îți multumesc ca exiști!

Și multumesc ca fiecare om pe care îl întâlnesc , oglindeste in mine o anumită stare care ma apropie și mai mult de ” cine sunt eu”.

Adu-ți aminte ca : pana intr-un moment al vieții tale DAI din ceea ce AI, apoi , vine momentul când DAI din ceea ce EȘTI in interiorul tau!

Este perioada cea mai potrivită in care sa VEZI cine EȘTI TU..

#Craciun#Nastere#Renastere#Celebrarea Vieții

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s