Scrisoare de recunoștință pentru 2018

Draga Om,

Mai e o zi pana la finalul acestui minunat an , moment in care vreau sa impartasesc cu tine, ( posibil sa te inspir) unul din obiceiurile pe care le am , acesta îl am de 10 ani, anume cel de a face o SCRISOARE pentru anul care se termina, numita scrisoare de recunoștință:

Și știi de ce fac asta?

Pentru ca am observat ca , ” cu cât ești mai recunoscător pentru ceea ce ai, cu atât Universul îți oferă mai mult”… adică acolo unde se duce atenția , acolo se duce energia .

Anul 2018 a fost un an cu multe lectii pentru fiecare dintre noi, însă, cu toate astea important e ca la finalul anului sa simțim recunoștință pentru tot ceea ce am trăit !

Am câteva întrebări pentru tine, care sa te ducă către interiorul tau și către a găsi motivele pentru care ești recunoscător:

– Ce ai descoperit nou la tine, anul acesta?

– Cati oameni noi au intrat in viața ta?

– Care e starea ta emoțională in acest moment?

– Ce împliniri , bucurii ale sufletului ai trăit in acest an?

In ce ma privește , am 9 motive de recunoștință , pe care vreau sa le scriu , asta pentru a vedea cât de frumoasa este viața, atunci când ne focusam pe ” lucruri aparent mărunte”:

1. Sunt recunoascatoare pentru ca sunt in viața , pentru ca trăiesc și pentru ca sunt sănătoasă ( sunt mulți care au pierdut acest privilegiu, in acest an)

2. Sunt recunoscătoare pentru ca traiesc starea de prezenta și conștientă prin care sa aleg oamenii cu care rezonez și pe care sa ii simt alături , la nivel de suflet.

3. Sunt recunoscătoare pentru ca anul 2018 pentru mine, a fost un an TRANSFORMATOR, care m- a pus pe drumul visului meu, acela de a oferi consiliere oamenilor si a putea oferi celorlalți din cunoașterea mea!

4. Sunt recunoscătoare pentru ca reușesc sa ma MANIFEST autentic , sa exprim ceea ce simt .. am învățat asta pe parcursul anilor.

5. Sunt recunoscătoare pentru ca STIU cine sunt și cunosc directia către care se îndreaptă viața mea, asta deoarece am un plan, însă , de multe ori , trăiesc și sentimentul a ceea ce înseamnă ca Dumnezeu îmi arată și planurile lui😉, iar asta m-a făcut sa trăiesc anul acesta : lectia încrederii in viața !

Acum simt ce înseamnă ” Facă- se voia Ta” și stiu ca toate se întâmpla la momentul divin!

6. Sunt recunoascatoare pentru toate stările interioare pe care le am, le vad la mine, pot sa le observ la ceilalți, asta ducându-ma către o stare de atenție conștientă !

7. Sunt recunoascatoare pentru ca am curajul, dorința și motivația de a ” evolua” și a dori sa trăiesc in acord cu filosofia mea de viața!

8. Sunt recunoscătoare pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit , deoarece sunt oglinzi ale mele, oameni care mi-au arătat cine sunt dar și ceea pot sa aleg sa devin!

9. Sunt recunoscătoare pentru ca prin propria transformare , am reușit sa descopar noi abilitați, talente de mult uitate, astfel încât sa FIU eu.

Tu,

Draga Om,

Câte motive de recunoștință simți ca ai in acest moment, acum când faci retrospectiva anului 2018?

Recunosc ca in agenda mea, recunostintele și motivele de recunoștință sunt mai multe și împărțite pe luni calendaristice 😉

Multumesc 2018 pentru tot ceea ce ai adus in viața mea!

Călătoria continua și in 2019!

Va multumesc oameni dragi pentru ca treziți in mine inspirația , creativitatea și dorința de contribuție!

Pe 1 Ianuarie, evident ca voi scrie ” scrisoarea pentru 2019″ cu ceea ce simt ca am nevoie sa experimentez😉

Sunt deschisă cu bucurie către 2019, un an care se anunța plin de succes!

#recunostinta#bucurie#viata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s